Op zoekvakantiewerk.nl kun je direct zoeken in 461 vakantiewerk vacatures. Vind snel je ideale vakantiebaan en solliciteer direct online!

Home Voor werkgevers

Vakantiewerk: Spoelkeuken medewerkers KLM Lounges Schiphol achter douane in Schiphol Airport

Solliciteer op de bijbaan: Spoelkeuken medewerkers KLM Lounges Schiphol achter douane  in Schiphol Airport

Voeg toe aan klembord

Vakantiebaan gegevens

Locatie(s) : Schiphol Airport
Branche : Horeca | Catering
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 17 mei 2018
Soort werk : » Horeca / Catering / Hostess
   
Omschrijving vakantiebaan

BQ zoekt met spoed medewerkers voor de KLM Lounges (dit zijn de luxe wacht-ruimtes/lounges achter de douane te Schiphol, waar geselecteerde reizigers, alvorens ze gaan vliegen, nog even rustig kunnen relaxen en genieten van een lekker hapje en drankje) fulltime, parttime, maar ook voor de flexibele (bijbaan):  • Spoelkeuken Medewerkers


Het gaat bij BQ om jouw persoonlijkheid en jouw werk-instelling: wil jij echt graag werken, ben jij een positieve en energieke persoonlijkheid, ben jij serieus en betrouwbaar, kan jij je flexibel en professioneel opstellen, kan je hard werken, kan je zelf werk zien en aanpakken, ben je sociaal en vriendelijk, kan je goed onder leiding van andere werken? Als jij jezelf denkt te herkennen in deze eigenschappen dan horen wij heel graag met spoed van je!!


Diensten worden in overleg ingeroosterd, dus het goed te combineren naast de studie of opleiding. Zoek jij juist meer regelmatig en vast werk, dan is dat ook helemaal super. Je kunt er op vaste dagen aan de slag!


We hebben het altijd erg druk, dus hoe meer je kan werken, hoe beter! Dus ook heel graag fulltimers en parttimers gezocht. (Engelstalige zijn ook van harte welkom!!)


BQ is een drukke, gezellige persoonlijke betrouwbare kwaliteitsclub, met leuke enthousiaste collega's. Heb jij de juiste werk-instelling, meldt je dan direct bij ons aan.


We horen graag met spoed van je!


Groetjes van het BQ team

   
Vereisten

Wat wij vragen:  • Je bent minimaal 16 jaar

  • Je bent sociaal, collegiaal, vriendelijk en werkt graag in teamverband

  • Gastvriendelijk / beleefd en betrouwbaar

  • Vrolijke, enthousiaste positieve persoonlijkheid

  • Je bent representatief en niet te verlegen

  • Minimaal woordje Engels sprekend

  • Iemand die initiatief en inzet toont / harde werker

  • Je bent woonachtig in de omgeving Amsterdam en of Schiphol


Interesse?


Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

 
Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vakantiewerk
» Vast werk
Bruto uurloon: Conform CAO
Minimum leeftijd: 16 jaar

Minimum aantal dagen
per week :

in overleg
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bedrijfsprofiel  

Wij zijn ruim tien jaar geleden van start gegaan, waarbij van oorsprong voornamelijk actief voor opdrachtgevers binnen de Horeca-, Hospitality-Event- Branche. Door de jaren heen hebben er zich ook vele opdrachtgevers vanuit andere branches bij ons aangesloten. Hierdoor hebben wij ons tot een zeer flexibel, veelzijdig en multi-dienstverlenend uitzendbureau ontwikkelt.

Wij hebben één vestiging in Amsterdam. Op dat punt maken we niet al teveel indruk, echter dit is een weloverwogen bewuste beleidskeuze. Wij werken vanuit 1 centraal punt, bundelt daarmee al haar vaardigheden, kennis van zaken, kwaliteiten en expertise, met als resultaat een uitzendbureau met een ongekend grote slagkracht. Wij zijn uniek in onze capaciteiten en daadkracht! Voor ons is geen uitdaging te groot! Dit alles heeft tot op heden geresulteerd in een fantastische staat van dienst: ambitieuze hardwerkende medewerkers en zeer tevreden opdrachtgevers!

Wij werken al jaar en dag intensief samen met onder andere: RAI Amsterdam, Beurs van Berlage, SSP Schiphol, Thuisbezorgd.nl, Tankstations Smees Groep en Royal FloraHolland Aalsmeer.

Wij zijn actief binnen de horecabranche, waarbij wij beschikken over een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Je kunt hierbij denken aan Partycateraars, Partychepen, Evenementen / Festivals / Concerten, Restaurants, Grand cafés, SCHIPHOL (achter de douane), internationale beurzen en congressen in RAI Amsterdam, Beurs van Berlage, Muziek gebouw 't IJ, Amsterdam Toren etc.

Daarnaast zijn wij actief op het gebied van Restaurant lunch en diner bezorging. Daarom zijn we naast horecamedewerkers ook altijd op zoek naar sportieve E-Bikers voor lunch en diner-bezorging binnen de regio Amsterdam.

Wij zijn ook altijd aktief aan het werven voor de bloemenveiling FloraHolland te Aalsmeer. Daar bieden wij vaste parttime functies als zijnde Verdeler. Een leuke logistieke job voor jong en oud!

Bij ons is het het gehele jaar druk, er is een ruimschoots werkaanbod en daarom zijn wij altijd opzoek naar nieuwe talenten.

We horen graag van je.Bedrijfsnaam : BQ
Plaats :  Amsterdam - Waar ligt dit?

| Feed bekijken | Toon alle


Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl

Voeg toe aan klembord


<< Terug naar zoekresultaten

Bijbanen van dit bedrijf
Top Horeca bijbaan RAI Artis div Musea Grandcafes Beurs v Berlage22-05-2018
Horeca Bijbaan / Vakantiewerk Per direct Ervaring niet verplicht 22-05-2018
TOP horecawerk per direct o.a. Circuit Zandvoort (erv niet nodig)22-05-2018
Werken in de RAI / Beurs van Berlage / VIP lounges? Kom bij BQ!18-05-2018
Parttime logistiek leuk werk! Ook voor dames en 50/60 plus Topjob03-05-2018
Zoekvakantiewerk.nl is onderdeel van Melon Media netwerk

Zoekbijbaan.nl | Stagemotor.nl | Zoekoppas.nl | Startersbanen.nl | Stagetips.nl | Studentenzorgverzekering.nl

© 2018 • KvK nr: 24309347