Op zoekvakantiewerk.nl kun je direct zoeken in 461 vakantiewerk vacatures. Vind snel je ideale vakantiebaan en solliciteer direct online!

Home Voor werkgevers

Vakantiewerk: Makro Delft: Scholieren gezocht! in Delft

Solliciteer op de bijbaan: Makro Delft: Scholieren gezocht! in Delft

Voeg toe aan klembord

Vakantiebaan gegevens

Locatie(s) : Delft
Branche : Retail | Groothandel
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 17 mei 2018
Soort werk : » Logistiek / Distributie / Magazijn
» Winkelwerk / Retail / Detailhandel
   
Omschrijving vakantiebaan

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende bijbaan, voor of na je schooltijd, dan zoeken we jou!Voor onze afdeling DKW (Droge KruideniersWaren) zoeken we scholieren die van aanpakken weten! Haal jij er keer op keer weer voldoening uit om de schappen weer vol te krijgen en een mooie aantrekkelijke winkel te maken? Lees dan snel verder…Wat houdt de functie in?


Dagelijks rijden er meerdere vrachtwagens ons terrein op om onze winkel te bevoorraden. Als onderdeel van een jong en enthousiast team sta jij klaar om alle pallets in ontvangst te nemen en deze zo snel en goed mogelijk, samen met je collega’s, te verwerken in de schappen.


 

   
Vereisten

Voor deze rol is verder geen specifieke voorkennis vereist. Indien je geen (relevante) ervaring hebt, kun je na een uitleg en een periode inwerken aan de slag met je nieuwe werk. Natuurlijk leggen wij je alles uit en weet je straks wat THT, FIFO en LIFO betekenen en bedien je onze klanten op hun wenken.Wil jij hogerop en wij zien dat ook zitten, bieden we je de mogelijkheid om je reachtruck certificaat te halen op onze kosten. Hiermee stijg je tot wel 10 meter hoog en krijg je de verantwoordelijkheid om de pallets netjes, veilig en vakkundig op hun plek te zetten. Indien je dat niet hoog genoeg vindt, biedt Makro Nederland je uitstekende doorgroeikansen!Spreekt deze vacature je aan en ben jij flexibel inzetbaar (voor minimaal 8 uur p.w.) op de volgende tijden:In de avonduren vanaf 17:00 tot uiterlijk 23:00 uur of


werk je liever in de vroege uren vanaf 5:00 uur tot 10:00 uur?


(Exacte tijden gaan natuurlijk in overleg met jou zodat het om je schooltijden heen te plannen is)Dan zoeken we jou!Over Makro Nederland


Makro Nederland heeft in Nederland 17 groothandel vestigingen. De organisatie heeft een food- en non-foodassortiment van meer dan 50.000 artikelen onder één dak. Makro wil het haar klanten nog gemakkelijker maken met een uitgebreid pakket van producten en diensten. Makro biedt werk aan een paar duizend medewerkers in Nederland en vormt onderdeel van METRO Cash & Carry International.

Interesse?
Solliciteer nu via de 'Solliciteer' button.

 
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
Dienstverband: » Vakantiewerk
Bruto uurloon: In overleg
Minimum leeftijd: geen

Minimum aantal dagen
per week :

in overleg
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bedrijfsprofiel  
Makro, met 17 vestigingen in Nederland, bestaat al 45 jaar in Nederland en vernieuwt momenteel op vele fronten. Van een zelfbedieningsgroothandel naar een partner voor ondernemend Nederland. Van producten nu ook naar diensten en zelfs kennisdeling en van singlechannel (de vestigingen) naar multichannel (bezorging en internet). Makro is een merk waar alle medewerkers met passie bezig zijn om een professionele partner voor ondernemers te zijn. Ondernemers, zzp’ers, verenigingen en stichtingen die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel vinden bij Makro een compleet food- en non-foodassortiment van meer dan 32.000 producten onder één dak. Daarnaast biedt Makro diensten zoals bezorging en klantbezoeken en trainingen aan voor ondernemers om hen te helpen het maximale uit hun onderneming te halen. Sinds 1 januari 1998 behoort Makro tot de Duitse beursgenoteerde METRO Group, een internationaal georiënteerde handels- en dienstengroep. METRO Cash & Carry (een divisie van METRO Group) heeft meer dan 700 Makro- en METRO-vestigingen in 29 landen. In Nederland werken ongeveer 3.500 medewerkers, waarvan ca. 250 medewerkers op het hoofdkantoor in Amsterdam.

Plaats :  Hengelo - Waar ligt dit?

| Feed bekijken | Toon alle


Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl

Voeg toe aan klembord


<< Terug naar zoekresultaten

Bijbanen van dit bedrijf
Makro Vianen: Winkelmedewerkers gezocht22-05-2018
Makro Duiven: Enthousiaste Vakantiekrachten Gezocht17-05-2018
Zoekvakantiewerk.nl is onderdeel van Melon Media netwerk

Zoekbijbaan.nl | Stagemotor.nl | Zoekoppas.nl | Startersbanen.nl | Stagetips.nl | Studentenzorgverzekering.nl

© 2018 • KvK nr: 24309347