Op zoekvakantiewerk.nl kun je direct zoeken in 221 vakantiewerk vacatures. Vind snel je ideale vakantiebaan en solliciteer direct online!

Home Voor werkgevers

Vakantiewerk: Toffe flexibele bijbaan als promotiemedewerker met een goed salaris in Zwolle, Meppel, Heerenveen, Hengelo, Leeuwarden

Solliciteer op de bijbaan: Toffe flexibele bijbaan als promotiemedewerker met een goed salaris in Zwolle, Meppel, Heerenveen, Hengelo, Leeuwarden

Voeg toe aan klembord

Vakantiebaan gegevens

Locatie(s) : Zwolle, Meppel, Heerenveen, Hengelo, Leeuwarden
Branche : Commercieel | Sales
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 11 september 2017
Soort werk : » Promotiewerk
» Callcenter / Customer service
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
   
Omschrijving vakantiebaan

Lobster media is een maatschappelijk verantwoord marketing bedrijf met leuke acties voor goede doelen! Voor ons verkoopteam zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die er geen moeite mee hebben om iemand aan te spreken.


Beschrijving
Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's vanaf 16 jaar oud met een vlotte babbel die ons team komen versterken. Kun jij ons ervan overtuigen waarom je een aanwinst zult zijn voor ons team? Solliciteer dan op deze functie en je krijgt binnen twee dagen een reactie. 

Als promotiemedewerker bij Lobster Media verricht je met een team promotiewerk voor diverse goede doelen door heel Noord Nederland. Op je eerste werkdag wordt ruim de tijd genomen om jou geduldig in te werken. De praktijk heeft ons geleerd dat je met goede inzet veel kunt bereiken. Ook zal je snel genoeg merken dat je bij ons meer verdient dan jouw leeftijdsgenoten met een andere bijbaan.


 

   
Vereisten

Je kunt bij ons van maandag t/m zaterdag werken. Wij werken niet met een vast rooster dus je kunt per week je eigen dagen opgeven. De werkdagen kun je dus prima aanpassen aan jouw rooster van bijvoorbeeld school of sport. Ook is het mogelijk om je eigen vrienden en vriendinnen te introduceren bij Lobster media. Zo ben je zeker dat het altijd gezellig is op de werkvloer.


Solliciteer direct en wie weet tot snel op de proefdag.
 
Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vakantiewerk
» Vast werk
Bruto uurloon: Marktconform
Minimum leeftijd: 16 jaar

Minimum aantal dagen
per week :

halve dag
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bedrijfsprofiel  
Lobster media is een uitgeverij van wenskaarten en een promotiebedrijf voor goede doelen met teams bestaande uit enthousiaste jonge mensen!

In een tijdperk waar een Whatsapp-bericht of e-card steeds meer vanzelfsprekend lijkt om bijvoorbeeld iemand te feliciteren, staat Nederland nog steeds op de derde plaats als het gaat om het versturen van wenskaarten.

In Nederland worden jaarlijks 450 miljoen wenskaarten verstuurd, om in deze behoefte te voorzien zijn wij op zoek naar enthousiaste jonge verkopers. Want wie wordt er nou niet blij van een leuke wenskaart in de brievenbus?

Bedrijfsnaam : Lobster Media
Plaats :  Meppel - Waar ligt dit?

| Feed bekijken | Toon alle


Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl

Voeg toe aan klembord


<< Terug naar zoekresultaten
Zoekvakantiewerk.nl is onderdeel van Melon Media netwerk

Zoekbijbaan.nl | Stagemotor.nl | Zoekoppas.nl | Startersbanen.nl | Stagetips.nl | Studentenzorgverzekering.nl

© 2017 • KvK nr: 24309347