Op zoekvakantiewerk.nl kun je direct zoeken in 2.300 vakantiewerk vacatures. Vind snel je ideale vakantiebaan en solliciteer direct online!

Home Voor werkgevers

Zoekvakantiewerk.nl Privacy statement
Zoekvakantiewerk.nl als onderdeel van Zoekbijbaan.nl respecteert jouw privacy. We snappen dat je persoonlijke gegevens niet voor iedereen toegankelijk moeten zijn.

Zoekvakantiewerk.nl gebruikt jouw persoonlijke informatie puur voor de statistieken en analyse van het gebruik van de website. Dit doen wij om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van je behoeften om je zo betere service te kunnen bieden.

Privacybeleid Zoekvakantiewerk
Ons privacybeleid bestaat uit drie onderdelen, namelijk keus, toezicht en als laatste toegang en accuratesse.

Keus
Zoekvakantiewerk.nl als onderdeel van Zoekbijbaan.nl kan er voor kiezen persoonlijke gegevens aan derden te verkopen of op een andere manier beschikbaar te stellen. Mocht dit gebeuren dan ontvang je de informatie van derden altijd via ons.

Toezicht
Zoekvakantiewerk.nl als onderdeel van Zoekbijbaan.nl houdt zich altijd aan privacyrichtlijnen van onverheidsintanties en comsumentenorganisaties die zich bezig houden met het beschermen van privacy.

Toegang en accuratesse
Zoekvakantiewerk.nl als onderdeel van Zoekbijbaan.nl vindt het belangrijk dat je zelf je persoonlijke gegevens kunt bijhouden. Het is altijd mogelijk om je persoonlijke informatie aan te passen of te verwijderen.

Disclaimer
Aansprakelijkheid
Zoekvakantiewerk.nl als onderdeel van Zoekbijbaan.nl probeert altijd zo zorgvuldig mogelijk te werken. Toch kan het voorkomen dat bepaalde informatie op onze websites onvolledig of onjuist is.

Zoekvakantiewerk.nl als onderdeel van Zoekbijbaan.nl wijst iedere aansprakelijkheid af voor directe, indirecte of gevolgschade, van welke aard dan ook, voortvloeiend uit of in verband staand met het gebruik van informatie die door middel van Zoekvakantiewerk.nl verkregen is.

Ook wijzen we iedere aansprakelijkheid af voor directe, indirecte of gevolgschade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in verband staat met het gebruik vanZoekvakantiewerk.nl, of met de tijdelijke onmogelijkheid om Zoekvakantiewerk.nl te kunnen raadplegen.

Links
Onze website bevat links naar andere sites. Zoekvakantiewerk.nl is niet aansprakelijk voor het privacyreglement en voor de validiteit, integriteit en kwaliteit van de inhoud van de sites die via Zoekvakantiewerk.nl toegankelijk zijn.

Verplichtingen opdrachtgever
Het is verboden onrechtmatig, bedreigend, lasterlijk, ontuchtig, opruiend, pornografisch of godslasterlijk materiaal of enige ander materiaal dat aanleiding zou kunnen geven tot civiele of strafrechtelijke aansprakelijkheid, naar of van deze site te verzenden of daarop openbaar te maken. Zoekbijbaan.nl is te allen tijde gerechtigd om informatie weg te halen indien deze naar inzicht van Zoekbijbaan.nl in strijd is met de doelstellingen van de site.

 

Zoekvakantiewerk.nl is onderdeel van Melon Media netwerk

Zoekbijbaan.nl | Stagemotor.nl | Zoekoppas.nl | Startersbanen.nl | Stagetips.nl | Studentenzorgverzekering.nl

© 2020 • KvK nr: 24309347